Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
22
Ponedeljak 25.07.2016.
17:21
Vestionline A
Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je da Srbija treba da se odupre pritisku Rusije da dovrši vojnu bazu u Nišu.
Ponedeljak 25.07.2016.19:37
Suva trava i ljudska prava: novi prilozi za biografiju Nenada Čanka Njegov štap visi o njegovom... Sin bivšeg gradonačelnika Novog Sada Milana Čanka, rođen u Pančevu, diplomirani je sociolog, profesionalni autonomaš, pijanac, nark,oman, provokator, siledžija, pustahija... Nenad Čanak i danas živi od lajanja na Srbiju, zalažući se za otcepljenje Vojvodine. Ko je, u stvari, ovaj čovek?
Ponedeljak 25.07.2016.19:37
Još od kada je početkom 90-ih gospodin Čanak osnovao svoju partiju - Ligu socijaldemokrata Vojvodine, politika mu je postala profesija. On se u politiku samostalno otisnuo, jer je njegov tadašnji tast Živan Berisavljević pao u ''jogurt revoluciji'' 1987. godine, kao ''ljuti autonomaš'. Gos'n Žika Berisavljevićnije bio srećan što mu je Nenad Čanak zet. Duboko ga je prezirao, a to osećanje ne krije ni danas u razgovorima sa novinarima.
Ponedeljak 25.07.2016.19:38
Nakon dolaska DOS-a na vlast, u stanju svog uobičajenog paradiranja za ''interese Vojvodine'', pred TV kamerama skinuo tablu sa zgrade Radio-televizije Srbije - Radio-televizije Novi Sad, na kojoj je pisalo Republika Srbija - Radio-televizija Srbije. Skidajući tablu, Čanak je psovao majku srpsku!
Ponedeljak 25.07.2016.19:39
Ovaj bahati čovek, teških frustracija, harangirajući protiv Republike Srbije, stekao je lep imetak - kuću u Novom Sadu, u elitnom naselju, opremljenu najskupocenijim nameštajem. I sa kontom od dva miliona evra! Stalno se pitajući "di su novci vojvođanskih paora", gospodin Čanak ih je skupljao i stavljao u svoj džep. Pri tom, on nije podigao ništa teže od kašike. Građani Novog Sada još pamte njegove pretnje da će "besiti" one koji su prodali beočinsku cementaru francuskoj firmi La Farž. Onda se Čanak ućutao, kao zaliven, kada su mu Francuzi pokazali svoje argumente - veliku količinu evrića, od kojih zastaje dah, a žitelji Beočina zbog trovanja od francuske kompanije padaju ko snoplje. Kako je moguće da Nenad Čanak opstaje toliko godina u politici, da pljačka i razbija državu? Harangirajući godinama protiv Miloševićevog režima, gospodin Čanak je na Trgu Slobode u Beogradu javno poručio desetinama hiljada demonstranata da Miloševića treba "obesiti k'o keru o banderu''.
Ponedeljak 25.07.2016.19:40
Pre nekoliko godina gos'n Nenad Čanak je bio odlučio da ode u Sjedinjene Američke Države na godinu dana, radi specijalizacije! Stvar je bila sređena, i Čankovi partijski jurišnici već su razrađivali modalitete funkcionisanja Lige socijaldemokrata Vojvodine u njegovom odsustvu. Iznenada, iz sedišta CIA, iz Lenglija, stigla je u Beograd depeša da je Nenad Čanak nepoželjan! Upućeni pretpostavljaju da je Čanak provaljen, i da njegova dvostruka agenturna delatnost, po oceni CIA, nije plodonosna za ovu službu. Čanak je od tada izgu,bio podršku iz inostranstva, ali i novce za sebe i svoju minornu stranku, te se sada namiruje iz učešća u organima pokrajinske vlasti. Naravno, i srpski diktator Tadić isplaćuje veliku apanažu Nenadu Čanku kako bi ga stavio pod kontrolu. Novci se i dalje slivaju u čanak Nenada Čanka. On i dalje nekažnjeno hara Vojvodinom.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)